072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Battlefield 2042 krijgt binnenkort grote update met 'meer dan 400 verbeteringen'

datum: 14-04-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Ontwikkelaar DICE zal volgende week een 4.0-update voor Battlefield 2042 uitbrengen. Het bedrijf belooft dat de update "meer dan 400 fixes en verbeteringen" zal brengen, inclusief wijzigingen in het bijlagesysteem.

DICE heeft nog geen volledige patch-opmerkingen voor Update 4.0 gedeeld, maar een communitymanager van het bedrijf deelt de belangrijkste wijzigingen op Twitter . Hieruit blijkt onder meer dat de bijlagen voor wapens worden aangepast. De ontwikkelaar wil ervoor zorgen dat alle bijlagen uniek aanvoelen en invloed hebben op uitrustingskeuzes en vuurgevechten.

Ook de 'linten' die als beloning worden uitgereikt bij het uitvoeren van bepaalde acties worden bijgewerkt. Daarmee zouden spelers die linten gemakkelijker moeten kunnen verdienen in spelmodi zoals Rush. Ook de ervaringspunten die worden uitgebreid voor ondersteunende acties en teamplay worden onder handen genomen, zodat teamwork belangrijk blijft binnen de game.

Sommige specialisten van de game krijgen ook een update. De eigenschappen van Rao en Paik zijn bijgewerkt en Sundance krijgt verbeteringen voor haar granaatgordel . In totaal zou de update meer dan 400 fixes en verbeteringen moeten brengen. DICE zegt dat de update volgende week zal worden uitgebracht en vermoedelijk zullen de patch-opmerkingen met alle wijzigingen openbaar worden gemaakt.

Naast de 4.0-update van volgende week zegt DICE plannen te hebben voor grote verbeteringen aan de bestaande Battlefield 2042-speelvelden. De eerste hiervan zullen naar verwachting verschijnen als onderdeel van seizoen één, dat na een vertraging deze zomer wordt gelanceerd.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01