072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Battlefield 2042 krijgt in februari een geüpdatet scorebord

datum: 19-01-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

DICE heeft details gedeeld over aankomende updates voor Battlefield 2042. Deze week brengt de studio een update uit met bugfixes en XP-wijzigingen voor Portal-modus. In februari volgt een grotere update, waarin onder meer het scorebord vernieuwd wordt.

DICE meldt in een thread op Twitter dat het op donderdag 20 februari Update 3.2 voor Battlefield 2042 zal uitbrengen. Het bevat 'kleine bugfixes en verbeteringen', die gericht zijn op de stabiliteit van de game. Diezelfde update brengt wijzigingen aan in de verzameling ervaringspunten in de Portal-modus. De XP-limiet wordt bijvoorbeeld verhoogd tot 300 per minuut in alle Portal-spelmodi.

Update 3.3 volgt in de tweede helft van februari. Daarin wordt een nieuw leaderboard aan de game toegevoegd, die meer informatie laat zien dan de huidige variant. Het nieuwe leaderboard toont een lijst met de best scorende spelers van een ronde, deelnemers die dicht bij de speler zelf scoren en teamleden. Het bijgewerkte leaderboard toont ook details over de ronde, verdiende linten en andere statistieken. Update 3.3 zou ook 'overige wijzigingen' moeten aanbrengen, maar daarover zijn nog geen details bekend.

Op de langere termijn werkt DICE aan optimalisaties om de prestaties te verbeteren. Voorkeuren voor matchmaking en voicechat staan beide "nog steeds op de radar van DICE", maar meer details worden nog niet gedeeld. "Er zijn vandaag geen updates over deze twee, maar we willen iedereen geruststellen dat we deze nog steeds in gedachten hebben. We zullen op een later tijdstip meer over deze onderwerpen laten zien en delen", aldus de studio.

Battlefield 2042 werd op 19 november uitgebracht voor consoles en pc's. De shooter werd door gamers negatief onthaald , mede door bugs, de systeemklassen , de gunplay en andere gameplay-aspecten. Ontwikkelaar DICE heeft aangegeven naar aanleiding van de kritiek verschillende aspecten van de game aan te willen pakken en geeft daarbij tevens aan een nieuw scorebord te overwegen. Inmiddels heeft het bedrijf ook diverse aanpassingen gedaan, waardoor onder meer de hitregistratie is verbeterd.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01