072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Battlefield 2042 Open Beta begint in september

datum: 22-07-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

EA start in september een open bèta met Battlefield 2042. Leden van EA Play en mensen die een pre-order plaatsen kunnen iets eerder aan de slag met de openbare testversie. EA kondigt ook Battlefield Portal aan, waarmee spelers hun eigen spelmodi kunnen creëren.

Het is nog niet duidelijk wanneer de open bèta in september van start gaat. De openbare test volgt in de maand voordat de game officieel wordt uitgebracht. De releasedatum van Battlefield 2042 is 22 oktober. De game komt dan naar Xbox- en PlayStation-consoles en Windows.

De komst van de bèta werd aangekondigd met de introductie van Battlefield Portal. Volgens EA is dit een "community-gedreven platform" waar spelers hun eigen "ervaringen" kunnen creëren met hun eigen regels. Je kunt niet alleen putten uit de maps, wapens en voertuigen van Battlefield 2042, maar ook uit dergelijke content uit Battlefield 1942, Bad Company 2 en Battlefield 3. Tweakers heeft een uitgebreide preview van Battlefield Portal gepubliceerd .

Battlefield Portal bestaat uit een toolbox met instellingen, aangepaste modi en een Logic Editor. Het is bijvoorbeeld mogelijk om er 1942 versus 2042 matches mee te maken. De Portal-modus is gemaakt door Ripple Effect Studios uit Los Angeles en is een van de drie belangrijkste onderdelen van Battlefield 2042.

Naast Portal bevat de game All-Out Warfare, met bekende spelmodi als Conquest, Breaktrough en Battlefield. De derde modus is Hazard Zone, waarin spelers samen in squadrons spelen. Hierover wordt later meer bekend gemaakt. EA ziet Battlefield 2042 als een live service en dat gaat in het eerste jaar na release gepaard met vier seizoenen. Die seizoenen gaan op hun beurt gepaard met de komst van vier Battle Passes, vier nieuwe specialisten, nieuwe locaties, wapens en voertuigen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01