072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Battlefield 2042-testers die afbeeldingen delen, worden mogelijk verbannen uit de releaseversie

datum: 15-08-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Spelers die beelden delen van de Battlefield 2042 Technical Playtest kunnen worden uitgesloten van de volledige versie van de game wanneer deze op 22 oktober uitkomt. Dat zegt een communitymanager van EA.

EA Community Manager Adam Freeman schrijft op Twitter dat gebruikers die gameplaybeelden van de testversie delen, kunnen verwachten dat ze de toegang tot de Technical Playtest, toekomstige EA-tests en mogelijk toegang tot Battlefield 2042 zelf verliezen wanneer die game uitkomt. De communitymanager meldt dat het bedrijf al 'veel' mensen heeft verbannen uit de Technical Playtest.

Deze maatregelen volgen op berichten dat verschillende deelnemers aan de Technical Playtest afbeeldingen op sociale media hebben gedeeld . Die gameplay-beelden toonden onder meer nieuwe gadgets, voertuigen en het 'Plus'-menu waarmee gebruikers hun wapens in-game kunnen aanpassen. EA benadrukt dat het om een testversie van de game gaat, die gebaseerd zou zijn op een oudere build van de game. De afbeeldingen zullen daarom niet volledig representatief zijn voor de releaseversie van Battlefield 2042. Later komen EA en DICE met een bèta van de game, die dichter bij de releaseversie van de game zou moeten liggen.

Battlefield 2042 komt op 22 oktober uit voor pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X|S. De game heeft geen campagne voor één speler, maar bestaat in plaats daarvan uit drie verschillende multiplayer-modi; All Out Warfare, Battlefield Portal en Hazard Zone. De eerste modus bevat 'gewone' multiplayer, in maps met maximaal 128 spelers op PS5, Xbox Series X|S en pc. In Battlefield Portal kunnen gebruikers zelf spelmodi met aangepaste regels ontwerpen. EA en DICE zullen later meer informatie geven over Hazard Zone. Tweakers publiceerde eerder previews van Battlefield 2042 en de Battlefield Portal-modus .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01