072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Battlefield 2042 Update 1.2 brengt wijzigingen aan in de eerste map en specialisten

datum: 01-08-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

DICE heeft de eerste grote wijzigingen aan de Kaleidoscope-kaart uitgebracht in update 1.2. Daarnaast brengt de ontwikkelaar een vernieuwde look voor de specialisten naar de game en kunnen spelers hun details en statistieken bekijken op het nieuwe profieltabblad.

Update 1.2 is de eerste grote update waarin in dit geval de map Kaleidoscope wordt gewijzigd. Eerder dit jaar kondigde DICE, als reactie op kritiek van spelers, zijn vernieuwde kaartontwerpfilosofie aan. De ontwikkelaar richt zich primair op de pijlers 'beschutting, intensiteit, zichtlijn , routes en de afstanden tussen kernpunten'. In Kaleidoscope zijn onder andere enkele kernpunten toegevoegd en open ruimtes gevuld met beschutting en andere obstakels. De omgeving moet nu ook meer aanvoelen als een oorlogsgebied. De volgende kaart die opnieuw wordt ontworpen, is Renewal, die later deze maand in een update wordt verwacht.

Verder brengt DICE nieuwe modellen uit voor de Specialists, de speelbare personages in Battlefield 2042. Sinds de release van de game is er veel kritiek geweest over hoe ongelooflijk en ongepast de personages zich gedragen en eruitzien. De nieuwe ontwerpfilosofie van Specialists moet weerspiegelen dat de mensen in het spel het moeilijk hebben en dit zou beter de toon van het spel weerspiegelen. Battlefield 2042 is tenslotte een oorlogsspel.

Spelers kunnen ook details van hun voortgang bekijken in het profielscherm en verschillende statistieken bekijken op het tabblad Statistieken, waaronder k/d-ratio , nauwkeurigheid en headshots. Ten slotte maakt DICE verschillende balansaanpassingen aan Battlefield 2042; verschillende gadgets, specialisten, wapens en voertuigen hebben nu aangepaste eigenschappen.

De update in kwestie maakt deel uit van een overkoepelende herwerking van Battlefield 2042 als geheel. De game kreeg na de release eind 2021 veel kritiek, ook hoe de game aanvoelde. Dit werd veroorzaakt door kaarten die al dan niet te groot waren en het nieuwe vaardigheidssysteem van Specialists. Daarom is de Breakthrough-modus eerder uit de game verwijderd . In deze spelmodus werden 128 spelers verdeeld over een team van aanvallers en een team van verdedigers. Deze modus was volgens DICE te chaotisch.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01