072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Bayonetta 3 komt op 28 oktober naar Nintendo Switch

datum: 13-07-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Platinum Games meldt dat Bayonetta 3 op 28 oktober uitkomt voor de Nintendo Switch. Dat de game dit jaar zou uitkomen was al bekend, maar een datum had de ontwikkelaar nog niet genoemd.

In de trailer die woensdag is gepubliceerd, onthult Platinum Games meer van de gameplay en het verhaal van Bayonetta 3. Deze keer neemt de heks het op tegen een nieuw soort vijand: de Homunculi. Ze zijn niet gemaakt door engelen of demonen, maar door mensen. De trailer bevat ook een nieuw speelbaar personage genaamd Viola, een jonge heks die monsters bestrijdt met een zwaard.

Iets anders dat nieuw is, is de zogenaamde Naive Angel-modus. Dit zorgt ervoor dat Bayonetta minder naakt lijkt of haar kleren aanhoudt . Bayonetta kleedt zich in haar eigen haar, dat is de bron van haar krachten. Op het moment dat ze een veeleisende aanval doet, verdwijnen de "kleren" van haar lichaam en wordt ze bijna naakt. De nieuwe modus zorgt er dan ook voor dat Bayonetta zichzelf meer bedekt.

Voorlopig komt Bayonetta 3 alleen naar de Nintendo Switch. Sinds woensdag is het mogelijk om het spel te reserveren. De eerste Bayonetta-game werd uitgebracht voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en daarna voor de Wii U. Deze game verscheen later als remaster voor de Xbox One, PS4 en pc. Bayonetta 2 is alleen beschikbaar op Wii U en Switch.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01