072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Be Quiet introduceert nieuwe koelers en behuizingen op haar twintigste verjaardag

datum: 01-08-2022 Categorie: Hardware Bron: Tweakers

De Duitse fabrikant be Quiet introduceert een nieuwe FX-lijn ter ere van zijn 20-jarig jubileum. Het gaat om verschillende onderdelen: een nieuwe pc-behuizing, een alles-in-één waterkoeler en een luchtkoeler.

De be quiet pc-behuizing heet Pure Base 500 FX en wordt geleverd met drie 120 mm-ventilatoren en een enkele 140 mm-ventilator. Alle ventilatoren zijn voorzien van RGB en ook aan de voorzijde van de kast zijn RGB strips aangebracht. De fans zijn de Light Wings argb fans van be quiet zelf, die sinds november vorig jaar verkrijgbaar zijn.

Verder is de behuizing voorzien van een USB Type-C en USB Type-A poort aan de bovenzijde van de behuizing boven het luchtinlaatrooster aan de voorzijde. Er is ook een 3,5 mm-aansluiting voor een koptelefoon en een 3,5 mm-aansluiting voor een microfoon. Aan de linkerkant is de kast voorzien van gehard glas, zodat de onderdelen goed zichtbaar zijn. De kast is verkrijgbaar vanaf 150 euro.

Voor wie op zoek is naar een bijpassende waterkoeler, heeft be Quiet de Pure Loop 2 FX. De PhD waterkoeler is voorzien van twee Light Wings PWM ventilatoren. Volgens de fabrikant is de grootste verbetering ten opzichte van het vorige model de pomp, die nu verstelbaar is. Ook is de PhD-koeler voorzien van RGB-verlichting. De PhD-koeler begint bij 130 euro voor de versie met een 240 mm radiator. De varianten met 280 mm en 360 mm radiatoren kosten respectievelijk 140 en 155 euro.

Ten slotte kondigt de fabrikant ook een luchtkoeler aan. Het gaat om de Pure Rock 2 FX. Het is uitgerust met twee 120 mm Light Wings PWM-ventilatoren. Ook vinden we de RGB-verlichting weer terug. De adviesprijs voor de luchtkoeler is 53 euro.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01