072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Beheerder privacytools.io draagt geen domeinnaam over en gaat zelf verder

datum: 17-09-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

De beheerder van privacytools.io zal de domeinnaam niet overdragen aan teamleden die de site willen voortzetten onder de naam PrivacyGuides. Hij heeft aangegeven door te gaan met privacytools.io en PrivacyGuides als een fork te beschouwen.

Privacygidsen De beheerder van privacytools.io met alias Burung Hantu, meldt de doorverwijzing naar PrivacyGuides.org te hebben verwijderd "om verdere schade en verwarring te voorkomen. Hij verwijst naar de gevolgen voor zoekmachineoptimalisatie van een doorverwijzing. Volgens hantu is er geen sprake van een rebranding en het project is gevorkt.Het blijkt dat hij niet alleen de domeinnaam beheert, maar ook het Twitter-account.

Hij reageert daarmee op het bericht van eerder deze week waarin het team achter privacytools.io aankondigde door te gaan als PrivacyGuides. De reden die ze gaven was dat hantu al een jaar amper bereikbaar was en eigenlijk niet meer bij het project betrokken zou zijn, ondanks pogingen om contact met hem op te nemen. Hantu startte het project in 2015 en is eigenaar van de domeinnaam, maar volgens andere projectleden was hij steeds vaker afwezig naarmate het project bleef groeien. Dit team beheert onder meer de diensten en de subreddit.

Privacytools Niek de Wilde van PrivacyGuides bevestigt de gang van zaken tegen Tweakers. "We zijn momenteel in gesprek met burung hantu over de volgende stappen. Burung heeft aangegeven het domein niet op te geven en solo verder te gaan. Het team zal nu de migratie versnellen en we moedigen alle gebruikers aan om een back-up van hun gegevens te maken, en verhuizen naar een andere dienst."

Hierdoor lijken er twee bijna identieke sites te ontstaan waar gebruikers informatie kunnen vinden over software, diensten en providers die de privacy goed beschermen. PrivacyGuides heeft aangegeven de site aan te willen vullen met duidelijk geschreven privacycriteria en met technische en niet-technische eisen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01