072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Bethesda brengt 120fps-update uit voor Quake op Xbox Series X|S en PS5

datum: 13-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Bethesda heeft de next-gen update voor Quake uitgebracht. Dat betekent dat eigenaren van deze in augustus uitgebrachte verbeterde versie van de originele shooter nu kunnen spelen in 4K met 120 frames per seconde op Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Dit is een gratis update voor spelers die de geüpgradede versie van Quake hebben gekocht, maar de update is ook beschikbaar voor degenen die de game spelen via het Game Pass-abonnement. Deze nieuwe versie van Quake kwam in augustus uit en ondersteunde al resoluties tot 4k, maar de 120fps combinatie was op dat moment nog niet beschikbaar. Deze combinatie was al mogelijk op pc. Ook is er ondersteuning voor Xbox Play Anywhere-functionaliteit voor Xbox Series X- en S-spelers, en op de PS5 is er ondersteuning voor de adaptieve triggers en de geïntegreerde speaker van de DualSense-controller.

Spelers die de titel voor Xbox One of PlayStation 4 hebben gekocht, kunnen ook upgraden naar de next-gen-versie als ze de game willen overzetten naar een Xbox Series-console of een PS5. Bij Xbox-consoles gebeurt dit automatisch via het Smart Delivery-systeem van Microsoft; bij de overgang van de PlayStation 4 naar de PlayStation 5 zal het verkrijgen van de next-gen-versie via de Game Hub in de PS5-interface of via de PlayStation Store gaan.

De verbeterde versie van Quake bevat het basisspel, de twee officiële uitbreidingen en twee extra uitbreidingen gemaakt door Machine Games. Dat is de ontwikkelaar van Wolfenstein: The New Order.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01