072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Bethesda brengt 4k-versie van originele Quake uit voor pc en consoles

datum: 20-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Uitgever Bethesda heeft een verbeterde versie van het spel uitgebracht ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Quake. De game krijgt onder meer ondersteuning voor 4k en breedbeeld, naast andere grafische verbeteringen. Er komt ook een versie voor de huidige generatie consoles.

De verbeterde Quake-versie zal verbeterde modellen, dynamische verlichting, anti-aliasing en scherptediepte bevatten. Bethesda heeft het ook over ondersteuning voor Add-ons, wat betekent dat er verschillende gratis levels te downloaden zijn. De game zal de originele verhaallijn en eerder uitgebrachte uitbreidingen bevatten. Daarnaast heeft MachineGames, de ontwikkelaar van Wolfenstein: The New Order en Wolfenstein II: The New Colossus, twee nieuwe campagne-add-ons ontwikkeld .

De nieuwe Quake-game krijgt ook multiplayer. Zo kunnen de missies uit de verhaallijn worden gespeeld via lokale of online co-op met maximaal drie andere spelers. Gamers kunnen ook met maximaal acht personen tegen elkaar spelen. De verbeterde Quake-versie ondersteunt cross-platform, aangepaste matches en dedicated servers.

De game is nu beschikbaar voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De game is ook opgenomen in de Xbox Game Pass en is achterwaarts compatibel met de PlayStation 5 en Xbox Series-consoles. De game kost tien euro, al is de verbeterde versie gratis voor mensen die Quake op Steam of Bethesda.net hebben. "Binnenkort" zal ook een PlayStation 5 en Xbox Series-versie zijn. Deze ondersteunen 4k bij 120fps.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01