072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Bethesda brengt 4k-versie van originele Quake uit voor pc en consoles

datum: 20-08-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Uitgever Bethesda heeft een verbeterde versie van het spel uitgebracht ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Quake. De game krijgt onder meer ondersteuning voor 4k en breedbeeld, naast andere grafische verbeteringen. Er komt ook een versie voor de huidige generatie consoles.

De verbeterde Quake-versie zal verbeterde modellen, dynamische verlichting, anti-aliasing en scherptediepte bevatten. Bethesda heeft het ook over ondersteuning voor Add-ons, wat betekent dat er verschillende gratis levels te downloaden zijn. De game zal de originele verhaallijn en eerder uitgebrachte uitbreidingen bevatten. Daarnaast heeft MachineGames, de ontwikkelaar van Wolfenstein: The New Order en Wolfenstein II: The New Colossus, twee nieuwe campagne-add-ons ontwikkeld .

De nieuwe Quake-game krijgt ook multiplayer. Zo kunnen de missies uit de verhaallijn worden gespeeld via lokale of online co-op met maximaal drie andere spelers. Gamers kunnen ook met maximaal acht personen tegen elkaar spelen. De verbeterde Quake-versie ondersteunt cross-platform, aangepaste matches en dedicated servers.

De game is nu beschikbaar voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De game is ook opgenomen in de Xbox Game Pass en is achterwaarts compatibel met de PlayStation 5 en Xbox Series-consoles. De game kost tien euro, al is de verbeterde versie gratis voor mensen die Quake op Steam of Bethesda.net hebben. "Binnenkort" zal ook een PlayStation 5 en Xbox Series-versie zijn. Deze ondersteunen 4k bij 120fps.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01