072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Blizzard begint Overwatch 2 in het tweede seizoen met helden voor balansupdates

datum: 14-10-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Activision Blizzard gaat de eerste balansupdates uitbrengen voor de personages die bekend staan als helden vanaf het tweede seizoen van Overwatch 2. Tot 6 december is de ontwikkelaar niet van plan om de kracht en uitwerking van de vaardigheden van de helden aan te passen.

Volgens Blizzard zijn de helden nog steeds goed uitgebalanceerd in termen van karakterwinstverhouding: "Elke held in het spel heeft een winstverhouding tussen 45 en 55 procent, en we zijn niet van plan om onmiddellijke balanswijzigingen toe te passen op basis van wat waren aan het doen." dusver. (...) In plaats daarvan zijn we van plan wijzigingen aan te brengen aan het begin van seizoen twee." De enige grote verandering die op korte termijn komt, is een aanpassing aan hoe de held Zarya werkt in de spelmodus Total Mayhem. Blizzard biedt geen details over wat er precies gaat veranderen.

De ontwikkelaar stelt dat hoewel er sterkere en zwakkere helden zijn binnen bepaalde spelersniveaus, geen enkel speelbaar personage over de hele linie buiten het doel van een winstratio tussen 45 en 55 procent valt. Hoewel er met de release van Overwatch 2 slechts drie nieuwe helden in de game werden geïntroduceerd, zijn veel personages uit de originele game ook qua vaardigheden aanzienlijk gewijzigd. Toch is er volgens Blizzard geen reden om grote balanswijzigingen door te voeren.

Blizzard voegt eraan toe: "We blijven kijken naar de cijfers rond helden en luisteren naar feedback van spelers voordat we de laatste wijzigingen in seizoen twee vrijgeven." Het huidige eerste seizoen van Overwatch 2 begon met de release van de game en duurt in totaal precies twee maanden. Op 6 december, of mogelijk een dag eerder of later op basis van tijdzones, gaat het tweede seizoen van de game van start .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01