072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Blizzard geeft in-game geld terug voor €25 Hearthstone-kaart

datum: 20-05-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Blizzard Entertainment zal in-game klanten terugbetalen als ze de speciale versie van Drek'Thar in Hearthstone kopen. De Legendary-kaart is onlangs uitgebracht met een nieuwe look voor 25 euro of het equivalent van 3000 in-game goud.

Spelers ontvangen automatisch 3000 goud op hun account bij Hearthstones Patch 23.2.2 , ongeacht of de Diamond-variant van Drek'Thar voor goud of voor echt geld is gekocht. Blizzard compenseert spelers altijd wanneer een kaart een nerf krijgt, maar normaal gesproken is dat met Dust, de valuta voor het maken van kaarten. Op deze manier behouden spelers de respectieve beschadigde kaart en hebben ze de mogelijkheid om een nieuwe kaart te maken. Met Goud kunnen alleen pakketten worden gekocht, niet direct nieuwe kaarten naar keuze.

De Diamond-versie van Drek'Thar maakte deel uit van een speciale actie in de maand april. Daarvoor kreeg Blizzard veel kritiek via Reddit ; critici zeggen dat $ 25 of het in-game equivalent van 3000 goud veel te duur zou zijn voor een kaart die alleen qua uiterlijk verschilt van de reguliere Drek'Thar. Vooral omdat andere Diamond-kaarten kunnen worden verdiend door in-game uitdagingen te voltooien.

Wat weinig controversieel is, is het feit dat Drek'Thar inderdaad een nerf moest krijgen. Decks met deze kaart bleken een abnormaal hoog winstpercentage te hebben volgens statistieken van HSReplay . Door een kaartspel rond deze legendarische kaart te bouwen, konden tot voor de recente update relatief eenvoudig twee extra minions worden opgeroepen. Dat is nu teruggebracht tot één extra minion.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01