072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Blizzard laat Alliance en Horde voor het eerst samen spelen in World of Warcraft

datum: 01-02-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Sinds de release van World of Warcraft in 2004 is er altijd een strikte scheidslijn geweest tussen de Horde- en Alliance-facties. Blizzard zal in een volgende update testen of ze de twee groepen meer samen kunnen laten spelen in kerkers, raids en pvp.

In een bericht op de mmorpg-website legt gamedirecteur Ion Hazikostas uit wat spelers kunnen verwachten van het samenspel van Horde en Alliance. Spelers van de twee facties kunnen binnenkort samen kerkers, raids, beoordeelde arena's en beoordeelde slagvelden doen. Blizzard wil de functionaliteiten in update 9.2.5 implementeren.

Als spelers vrienden zijn met iemand in de game die voor de andere factie speelt, kunnen ze deze via Battlenet uitnodigen voor een groep. Daarnaast kunnen leden van een cross-faction Community ook samen een groep vormen om kerkers, raids of pvp te doen. Verder kan via de groepszoeker ook een groep worden samengesteld. De leider van de partij kan ervoor kiezen om alleen leden van zijn eigen factie toe te laten. De functie in de groupfinder die je in een willekeurige groep plaatst, blijft voorlopig factiegebonden. Daar komen spelers alleen in groepen terecht met spelers uit hun eigen factie.

Horde- en Alliance-spelers kunnen elkaar alleen helpen in de strijd als ze zich in de vergrendelde instantie bevinden. Terwijl ze in de open wereld rondzwerven, zal de interactie tussen de twee facties beperkt zijn, zoals nu het geval is. Ook voor gilden verandert er niets, die blijven voorlopig factiegebonden, schrijft Hazzikostas.

De game director komt in zijn bericht terug op de uitspraken die gedaan zijn op BlizzCon 2019, waarin het team verder stelde dat "de scheiding tussen Alliance en Horde de basis is van wat Warcraft, Warcraft maakt". Hazikostas komt nu op deze woorden terug en noemt deze uitspraak erg "kortzichtig" nu hij erop terugkijkt. In plaats daarvan zijn het "de identiteiten van de Horde en Alliance die fundamenteel zijn voor Warcraft".

Update 9.2 wordt momenteel voorbereid voor release, hoewel Blizzard nog geen releasedatum heeft aangekondigd. Wanneer 9.2. live wil het team 9.2.5 beschikbaar gaan stellen op de testservers. Daar kunnen spelers de nieuwe functionaliteiten testen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01