072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Blizzard: Overwatch 2 gesloten bèta wordt eind april gelanceerd op pc

datum: 10-03-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Blizzard heeft aangekondigd dat de eerste gesloten bèta van Overwatch 2 eind april alleen op pc zal plaatsvinden. Het bedrijf zegt de ontwikkeling van het PvP-gameplaysysteem los te koppelen van het PvE-systeem, zodat de game sneller kan worden getest.

In een updatepagina schrijven de ontwikkelaars van Overwatch 2 dat de eerste gesloten bèta eind april op pc zal plaatsvinden en een online 5 vs 5 player game mode zal bevatten. Het was al even bekend dat Blizzard deze modus zou gaan gebruiken in plaats van 6v6.

Vier helden zijn herwerkt en er is één extra held toegevoegd, genaamd Sojourn. De eerste bèta bevat vier nieuwe kaarten en een push-spelmodus. In deze spelmodus moeten spelers proberen de controle over een robot over te nemen en deze zo ver mogelijk in de vijandelijke zone van de tegenstander te duwen. Het team dat de robot het verst in de zone van het andere team kan duwen, wint de spelronde. De game heeft ook een herwerkt ping-systeem.

Volgens Blizzard ging vandaag de eerste gesloten alfa van start, voor Blizzard-medewerkers, professionele spelers uit de Overwatch League en een selecte groep andere spelers die het bedrijf had gekozen.

Blizzard wil nieuwe functies en inhoud testen voordat hij meer spelers accepteert in de volgende gesloten bèta om de nodige stresstests te doorstaan. Geïnteresseerde partijen kunnen zich vanaf vandaag registreren op de website van de game .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01