072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Blizzard overweegt Cataclysm naar World of Warcraft Classic te brengen

datum: 15-09-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Blizzard vraagt World of Warcraft-spelers in een enquête of ze World of Warcraft Classic: Cataclysm leuk vinden. De vragen zijn gericht op het onderzoeken van de populariteit van de derde uitbreiding van World of Warcraft en of Blizzard deze aan Classic moet toevoegen.

WoWhead citeert uit de vragenlijst en vraagt MMO RPG-spelers naar hun mening over Cataclysm. Het logische vervolg op de tweede uitbreiding van World of Warcraft zou Cataclysm zijn, maar de ontwikkelaar lijkt eerst te willen onderzoeken of spelers daar ook daadwerkelijk op zitten te wachten. Blizzard vraagt spelers bijvoorbeeld wat ze graag zouden willen zien in World of Warcraft Classic na Wrath of the Lich King en hoe graag ze bepaalde nieuwe gameplay-elementen uit Cataclysm in Classic zouden willen zien.

Cataclysm werd in 2010 uitgebracht als de derde uitbreiding voor World of Warcraft. Terwijl de eerste twee uitbreidingen gericht waren op een nieuwe wereld (Outland) en continent (Northrend), werden in Cataclysm de twee oorspronkelijke continenten herzien. Door het geweld van de draak Deathwing zijn sommige gebieden in Kalimdor en The Eastern Kingdoms onherkenbaar veranderd.

Als Cataclysm al is toegevoegd aan World of Warcraft Classic, duurt het even. Ten eerste moet Wrath of the Lich King nog officieel worden uitgebracht voor de klassieke versie van de game. Tweakers schreven eerder al een preview over de komst van Wrath of the Lich King naar Classic. De release staat gepland voor 26 september. Momenteel kunnen spelers al aan de slag met de Death Knight class, ter voorbereiding op de release.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01