072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Blizzard richt World of Warcraft Community Council op voor contact met spelers

datum: 03-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Blizzard introduceert de zogenaamde World of Warcraft Community Council. Via dat platform wil de ontwikkelaar meer communiceren met de community en feedback krijgen. Spelers kunnen zich inschrijven, waarna een selectie plaatsvindt.

Blizzard schrijft dat het doel van de World of Warcraft Community Council neerkomt op het verzamelen van meer gedetailleerde feedback over alle aspecten van World of Warcraft. Het bedrijf wil die feedback ontvangen van spelers over de hele wereld "met een breed scala aan achtergronden en interesses". Het programma is niet bedoeld om onaangekondigde informatie te delen; het gaat om het delen van huidige ervaringen en die uit het verleden.

De ontwikkelaar zegt ook de discussie tussen spelers van allerlei verschillende speelstijlen te willen bevorderen. Het gaat dan bijvoorbeeld om spelers die veel raids ondernemen, maar Blizzard wil ook horen van spelers die op meerdere karakters spelen of die focussen op achievements . Om zo'n diverse groep bij elkaar te krijgen, zal Blizzard tijdens het sollicitatieproces ook vragen naar interesses en expertises.

Zodra de selectie is gemaakt, krijgen de geselecteerde spelers de mogelijkheid om te posten in een discussieforum dat publiekelijk zichtbaar is. Leden wordt gevraagd om hun ervaringen en perspectieven op dit forum te plaatsen, waar Blizzard-ontwikkelaars en communitymanagers ook onderwerpen kunnen openen. Een priv├ęgesprek tussen alleen de geselecteerde personen is ook mogelijk.

Alle spelers kunnen zich inschrijven, maar er zal een selectie plaatsvinden. De groep geselecteerde mensen is een jaar actief en daarna opent Blizzard de inschrijvingen weer. Op deze manier wil het bedrijf ervoor zorgen dat er altijd nieuwe stemmen worden gehoord. Het bedrijf zegt niet veel over de selectieprocedure, zoals de grootte van de groepen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01