072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Blizzard start binnenkort met gesloten bèta van Diablo IV

datum: 20-09-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Blizzard zal de komende weken een gesloten bèta voor Diablo IV lanceren. De test is beschikbaar voor spelers op Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. De bèta bevat ook ondersteuning voor crossplay.

De gesloten bèta bevat eindspelcontent van Diablo IV, inclusief speciale evenementen die de speler tegenkomt tijdens het verkennen van de wereld en kerkers . Blizzard kiest ervoor om deze content vooraf te laten zien, zodat er nog niet te veel details uit het verhaal bekend worden gemaakt. Bovendien beweert de ontwikkelaar dat veel spelers het meest genieten van de inhoud van het eindspel. "Voor velen is het eindspel hun favoriete aspect van Diablo. We willen ervoor zorgen dat het bevredigend aanvoelt", schreef Blizzard .

De studio deelt nog niet precies wanneer de gesloten bèta zal starten. Blizzard meldt wel dat de bèta beschikbaar zal zijn voor spelers die "recentelijk veel tijd aan de bèta hebben besteed". Diablo II: Resurrected en Diablo III endgame content." Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door zich voor 11 oktober te abonneren op de nieuwsbrief van Blizzard. Dit kan via de privacy-instellingen van de Battle.net launcher. Volgens de ontwikkelaar komt er een openbare bèta na de gesloten bèta, die begin 2023 beschikbaar zal zijn.

Blizzard benadrukt dat testers geen details over de gesloten bèta mogen delen. Waarschijnlijk doelt de ontwikkelaar op twee Diablo IV-gameplayvideo's die onlangs online zijn verschenen . De game wordt uiterlijk in juni 2023 uitgebracht.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01