072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Blizzard stelt gepland BlizzConline-evenement uit voor begin 2022

datum: 27-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Blizzard heeft besloten het komende BlizzConline-event voorlopig uit te stellen. Dit volledig digitale evenement had ergens begin volgend jaar moeten plaatsvinden, volgend op de eerste editie, die in februari van dit jaar plaatsvond, maar dat schema is niet gerealiseerd.

In een bericht zegt Blizzard dat het dit schema "pauzeert" en dat het een moeilijke beslissing was. Het bedrijf schrijft dat elk Blizzcon-evenement behoorlijk veel van elke medewerker vraagt en dat de energie die nodig is voor zo'n show op dit moment beter kan worden besteed aan het ondersteunen van de teams en het boeken van vooruitgang bij het ontwikkelen van games en ervaringen. .

Het gamebedrijf geeft geen heel specifieke, gedetailleerde redenen voor het uitstel, maar zegt bijvoorbeeld wel: "Hoe het evenement er in de toekomst ook uitziet, we moeten er ook voor zorgen dat het zo veilig, gastvrij en inclusief mogelijk aanvoelt. " Blizzard zegt dat Blizzcon een grote rol zal blijven spelen, maar hoe wordt niet duidelijk gemaakt.

Ook al wordt er niet direct naar verwezen, het feit dat Blizzard de laatste tijd flink onder vuur heeft gelegen, zal ongetwijfeld een rol hebben gespeeld bij de beslissing om Blizzconline voorlopig uit te stellen. Het draait daarbij om de negatieve cultuur binnen het bedrijf, waarin seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksuele intimidatie zouden voorkomen.

Eerder deze maand verlieten na een intern onderzoek meer dan 20 medewerkers het bedrijf en werd er actie ondernomen tegen meer dan 20 andere medewerkers. Er loopt ook een rechtszaak tegen Activison Blizzard in Californië wegens vermeende "frat-boy-cultuur" en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het gamebedrijf heeft onlangs tevergeefs geprobeerd die zaak op te schorten.

Blizzard geeft geen nieuwe datum of tijdsbestek voor wanneer een ander BlizzConline-evenement kan plaatsvinden. Het bedrijf zal daarom in februari zo'n evenement niet houden, maar zegt in die periode alleen aankondigingen en updates voor games te doen. De eerste Blizzconline was in februari dit jaar; dat digitale evenement werd gehouden, omdat de fysieke editie van Blizzcon niet door kon gaan vanwege de coronapandemie.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01