072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Blizzard stopt op 23 januari 2023 met de verkoop en services van games in China

datum: 17-11-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Blizzard Entertainment stopt met de verkoop van games en diensten in China. De Amerikaanse game-ontwikkelaar heeft geen akkoord bereikt met zijn Chinese uitgever NetEase. Hierdoor kunnen Chinese gamers vanaf 23 januari 2023 geen games meer spelen van het bedrijf.

Blizzard stelt in een persverklaring dat het er niet in is geslaagd om met NetEase tot een overeenkomst te komen die in lijn is met de principes en toewijding van het bedrijf aan zijn klanten en medewerkers. Hierdoor loopt de huidige overeenkomst met NetEase op 23 januari 2023 af en zijn games als World of Warcraft, StarCraft, Hearthstone, Heroes of the Storm, Overwatch en Diablo III vanaf dat moment niet meer speelbaar of officieel te koop in China. datum. Diablo Immortal wordt nog wel aangeboden in China omdat deze game volgens NetEase onder een andere overeenkomst valt. World of Warcraft-uitbreidingen Dragonflight, Hearthstone-uitbreidingen March of the Lich King en Overwatch seizoen 2 worden de komende weken in China uitgebracht.

Blizzard gelooft dat de verkoop van games in China de komende dagen zal worden opgeschort en dat Chinese gamers op de hoogte zullen worden gebracht. Het bedrijf betreurt het dat het na 14 jaar aanwezigheid de Chinese markt moet verlaten en zegt op zoek te zijn naar alternatieven om zijn games en diensten weer op de Chinese markt te brengen. Wanneer, en in samenwerking met welke Chinese uitgever dat gaat gebeuren, is niet duidelijk.

Update , 8:45 uur: titel en inleiding gewijzigd om te verduidelijken dat het zowel de verkoop van games als de services van Blizzard in China omvat.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01