072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Blizzard vereist sms-verificatie voor Call of Duty: Modern Warfare II

datum: 09-10-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Call of Duty: Modern Warfare II-spelers moeten hun telefoonnummer opgeven voor sms-verificatie als ze de game willen spelen. Dit is volgens een Blizzard-ondersteuningspagina. De verplichting gold voorheen ook voor nieuwe Overwatch 2-spelers.

Blizzard merkt op zijn ondersteuningspagina op dat problemen met sms-verificatie kunnen optreden als spelers een internet- of prepaid-telefoonnummer gebruiken. Het bedrijf heeft geen plannen bekendgemaakt om deze problemen op te lossen, hoewel de verhuizing onlangs is bekritiseerd door spelers die dergelijke telefoonnummers gebruiken om Overwatch te spelen.

Eerder deze maand werd bekend dat Blizzard diezelfde verplichte sms-verificatie in Overwatch 2 gedeeltelijk verwijdert . Overwatch 1-spelers die al een Battle.net-account hadden, mogen volgens Blizzard hun telefoonnummer niet meer opgeven. Nieuwe spelers en spelers zonder Battle.net-account moeten nog steeds hun account verifiëren via sms. Gebruikers kunnen maar één telefoonnummer aan een account koppelen en dat nummer kan maar voor één Battle.net-account worden gebruikt. Blizzard past sms-verificatie toe om een account beter te beveiligen en om eerder verbannen spelers te verbieden een nieuw account aan te maken.

Call of Duty: Modern Warfare II komt op 28 oktober uit voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series-consoles en pc. De game is een vervolg op Call of Duty: Modern Warfare uit 2019. In september schreef Tweakers nog een preview over de aankomende shooter-game.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01