072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Blizzard verwijdert sms-verificatie voor Overwatch 2 voor veel Overwatch 1-spelers

datum: 06-10-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Blizzard zal verplichte sms-verificatie voor Overwatch 2-spelers gedeeltelijk verwijderen. Overwatch 1-gamers die al een Battle.net-account hadden, hoeven hun mobiele nummer niet meer op te geven. Nieuwe accounts en accounts zonder Battle.net moeten hun account nog steeds via sms verifiëren.

De wijziging gaat op 7 oktober in, blijkt uit een statusupdate van Blizzard . Overwatch 2-spelers krijgen ook een melding. Een reden voor de wijziging wordt niet gegeven. Met de statusupdate bespreekt het bedrijf ook de problemen die zijn ontstaan na de introductie van de game en hoe het bedrijf deze wil oplossen. Een voorbeeld van zo'n oplossing is dat het duidelijker moet worden welke plaats een speler in een wachtrij heeft.

De ontwikkelaar heeft ook een server gepatcht zodat er minder inlogproblemen zouden moeten zijn. Blizzard zegt ook te werken aan een patch voor een andere server, zodat spelers die in een gamesessie zitten minder verbindingsproblemen zullen ervaren. Ook wil het bedrijf de spelersdatabase aanpassen zodat deze minder overbelast raakt en er minder inlogproblemen zijn.

Overwatch 2 werd op 4 oktober uitgebracht als een gratis te spelen game voor pc, Xbox, PlayStation en Nintendo Switch. De game wordt elke negen weken geüpdatet met nieuwe content . Om al die content te krijgen, is een seizoenspas vereist. Het eerste seizoen eindigt op 6 december. Ontwikkelaar Blizzard introduceerde een nieuw beveiligingssysteem genaamd Defense Matrix om vervelende spelers op te sporen. De ontwikkelaar introduceerde ook sms-verificatie van een account. Dit is om een account te beveiligen en om eerder verbannen spelers van het Overwatch 2-platform te houden. Begin oktober sloot Blizzard de servers van de originele Overwatch-game uit 2016.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01