072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Blizzard: We hebben een fout gemaakt met de vorige patch Diablo IV

datum: 22-07-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Blizzard heeft aangegeven dat de patch 1.1.0. van Diablo IV heeft tot minder positieve ervaringen geleid. We zullen dergelijke patches niet langer implementeren. De patch veranderde de statistieken van personage-builds en maakte delen van het spel moeilijker.

Communitymanager Adam Fletcher zei tijdens een zogeheten Campfire-sessie dat het verminderen van "player power" niet leidt tot een goede gebruikerservaring. "Soms missen we de bal", zegt hij. "Zulke patches zullen we nooit meer implementeren. We hebben je goed gehoord", zegt de man.

Blizzard wil soortgelijke scenario's in de toekomst vermijden en zal daarom niet meer direct ingrijpen in character builds zonder een alternatief aan te bieden. Blizzard zal ook toekomstige patches met regelmatige tussenpozen uitbrengen en de patch-opmerkingen een week van tevoren publiceren, zodat de community sneller up-to-date kan zijn.

Patch 1.1.0 zorgde er onder andere voor dat sommige statistieken van populaire character builds, zoals de critical strike damage , kwetsbaarheidsschade en cooldown-reductiebonussen, werden gewijzigd. Sommige zoektochtgebeurtenissen zijn ook moeilijker gemaakt. Dit alles leidde tot veel kritiek vanuit de gemeenschap. De ontwikkelaar werkt nu aan een nieuwe patch die enkele wijzigingen zal terugdraaien, zij het in beperkte mate.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01