072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Blizzard werkt aan een mobiele Warcraft-game

datum: 04-02-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Blizzard brengt dit jaar een mobiele Warcraft-game uit. Dat maakte het bedrijf bekend bij de bekendmaking van de kwartaalresultaten van Activision Blizzard. De kwartaalomzet van de uitgever daalde en games van Activision en Blizzard hadden maandelijks minder actieve spelers.

Blizzard zal in 2022 "substantiële nieuwe content" voor de Warcraft-franchise uitbrengen, waaronder een nieuwe mobiele game van Warcraft . Blizzard geeft geen verdere details over de mobiele game. Blizzard kondigde in 2018 de mobiele game Diablo Immortal aan. Die aankondiging kreeg veel kritiek, omdat spelers de komst van een nieuwe Diablo-game verwachtten. De ontwikkelaar stelde de release uit tot 2022 . Blizzard meldt dat de openbare testperiode van Diablo Immortal is voltooid en veel positieve feedback heeft opgeleverd.

Blizzard kondigde de komst van de mobiele game Warcraft aan tijdens de publicatie van de kwartaalresultaten van Activision Blizzard. Activision meldde ook dat Call of Duty: Vanguard minder populair is dan zijn voorganger uit 2020, Call of Duty Black Ops: Cold War. Call of Duty Mobile was succesvoller, met spelers die in 2021 meer dan $1 miljard aan de game besteedden. Volgens de uitgever is de game vooral populair in China.

De omzet van Activision Blizzard daalde in het vierde kwartaal van 2021 met 10 procent tot $ 2,16 miljard, of $ 1,88 miljard. De goede resultaten van dochteronderneming King, maker van Candy Crush, compenseerden de slechte resultaten van Activision Blizzard. Het aantal maandelijks actieve spelers voor Activision-games daalde met 16 procent tot 107 miljoen en voor Blizzard-games met 17 procent tot 24 miljoen. Het aantal spelers van King games bleef stabiel op 240 miljoen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01