072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Bloomberg: 'Suicide Squad-game van Batman: Arkham-maker uitgesteld tot 2023'

datum: 02-02-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Suicide Squad: Kill the Justice League van Batman Arkham-ontwikkelaar Rocksteady Studios is naar verluidt uitgesteld tot volgend jaar. Waarom uitgever Warner Bros. de game naar 2023 verplaatst, is niet bekend.

Warner Bros. zei oorspronkelijk dat het Suicide Squad- spel in 2022 zou worden uitgebracht, hoewel het geen exacte releasedatum had bekendgemaakt. Mensen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van het spel vertellen Bloomberg dat het nu volgend jaar uitkomt, maar willen niet zeggen waarom. Warner Bros. heeft dit nog niet bevestigd.

Vorig jaar zou de uitgever een aantal games uitbrengen, die om verschillende redenen zijn uitgesteld naar dit jaar. Een van die games is Gotham Knights, gemaakt door Batman Arkham: Origins- maker WB Games Montreal. De studio verklaarde destijds dat het "de game meer tijd geeft" om spelers "de best mogelijke ervaring" te bieden. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga stond oorspronkelijk gepland voor 2021, maar komt nu uit op 5 april 2022 .

Suicide Squad: Kill the Justice League werd aangekondigd in augustus 2020 . Het is een open-wereld third-person shooter die alleen of in coöp in teams van maximaal vier spelers kan worden gespeeld. Je speelt als een groep DC Comics-antihelden, waaronder Harley Quinn en King Shark. De Suicide Squad is belast met het vernietigen van de gehersenspoelde superhelden van de Justice League, zoals Superman. De game zal beschikbaar zijn op Windows, PlayStation 5 en Xbox Series S en X.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01