072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Bloomberg: Apple onthult dit najaar Mac mini met meer poorten

datum: 23-08-2021Categorie: HardwareBron: Tweakers

Apple wil dit najaar graag een nieuwe versie van de Mac mini presenteren met meer aansluitingen, een M1X soc en een nieuw design. Dat zegt Bloomberg-auteur Mark Gurman. Vorig jaar was er al een Mac mini met M1-soc.

De nieuwe Mac mini zou dienen als vervanging voor het huidige Intel-model, dat nog steeds te koop is, schrijft Bloomberg, aldus MacRumors . Gurman schreef over de Mac mini in zijn nieuwsbrief, die alleen in verkorte versie online verschijnt. Die verkorte versie bevat niet de informatie over de Mac mini.

De nieuwe Mac mini zou onder meer meer poorten en een nieuw design hebben. Telecomjournalist Jon Prosser zei enkele maanden geleden dat het gaat om vier USB-C-poorten, twee USB-A-aansluitingen, HDMI en Ethernet. Dat blijkt uit de renders die hij uitgaf. Hij ging ervan uit dat Apple het apparaat in juni zou presenteren op de WWDC-ontwikkelaarsconferentie, maar dat gebeurde niet.

De bovenkant van de Mac mini zou ook van plexiglas zijn gemaakt in plaats van aluminium. Apple heeft momenteel nog beide versies van de Mac mini te koop. De goedkopere variant heeft een M1 soc van Apple zelf, terwijl de duurdere een Intel Core i5 of Core i7 van de achtste generatie, Coffee Lake, heeft.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01