072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Borderlands 3 krijgt dit voorjaar crossplay-ondersteuning voor PlayStation-spelers

datum: 25-04-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

PlayStation-spelers kunnen nog voor dit voorjaar genieten van crossplay in Borderlands 3. De game ondersteunt binnenkort crossplay op alle platforms. Een exacte datum voor de ondersteuning is nog niet bekend.

Gearbox meldt dat volledige ondersteuning voor crossplay "later dit voorjaar" beschikbaar zal zijn. Dat betekent dat crossplay in Borderlands 3 binnenkort beschikbaar zal zijn tussen spelers op pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en Google Stadia. Tot nu toe ondersteunden alle platforms crossplay in Borderlands 3, behalve PlayStation. Vorige maand werd bekend dat de PlayStation-versies van de first-person shooter 2019 nog steeds crossplay ondersteunen .

Een mogelijke verklaring waarom crossplay twee jaar na de release van de game nog steeds beschikbaar zal zijn voor PlayStation-spelers, is dat Sony enigszins terughoudend is als het gaat om crossplay-ondersteuning. Eerdere argumenten die Sony hiervoor aanhaalde zijn onder meer niet willen deelnemen vanwege een "commerciële discussie", kinderen blootstellen "aan invloeden van buitenaf die we niet kunnen beheersen of controleren" en " de beste ervaring " willen bieden op de PlayStation-consoles. .

Daar lijkt de laatste tijd verandering in te komen. Dit kan zijn omdat Sony ontwikkelaars soms om een vergoeding vraagt als ze crossplay aan hun games willen toevoegen. Het bedrag zou gebaseerd zijn op de populariteit van de PlayStation-versie van de game en het bedrag aan inkomsten dat Sony uit het PlayStation Network haalt.

De Borderlands-spin-off Tiny Tina's Wonderlands, die op 25 maart uitkwam, ondersteunt ook crossplay op alle platforms . Gearbox-oprichter Randy Pitchford zei eerder op Twitter dat crossplay voor PlayStation-gebruikers voor Borderlands 3 "onvermijdelijk" is. Een exacte datum is nog niet bekend, maar naar verwachting komt er in de eerste helft van dit jaar ondersteuning voor crossplay.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01