072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Box brengt Box Sign uit om documenten in de cloud te ondertekenen

datum: 26-07-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Cloud office pakketdienst Box wordt geleverd met een functie om documenten digitaal te ondertekenen. Met Box Sign kunnen gebruikers documenten ondertekenen die in de cloud zijn opgeslagen.

De dienst heet Box Sign . Gebruikers kunnen Box Sign gebruiken om handtekeningen te zetten op documenten die zijn opgeslagen in Box, maar het is ook mogelijk om documenten rechtstreeks te integreren in apps zoals Slack of SalesForce via de Box-integraties . Ontwikkelaars kunnen Box Sign ook zelf inzetten in hun eigen apps met verschillende API's .

De functie is alleen beschikbaar voor gebruikers van een Business of een Enterprise pakket. Ze krijgen de functie gratis bij hun pakket. Gebruikers kunnen er een onbeperkt aantal handtekeningen bij zetten. Dit onderscheidt Box van concurrerende diensten zoals Adobe of DocuSign, waar gebruikers beperkingen hebben op het aantal documenten dat ze kunnen ondertekenen.

Box Sign is een van de grootste functies die Box in lange tijd heeft aangekondigd. De functie komt rechtstreeks voort uit de overname van het bedrijf SignRequest. Box nam die start-up in februari over voor 46 miljoen euro.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01