072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Brave vervangt Google en DuckDuckGo standaard door een eigen zoekmachine

datum: 20-10-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Brave gebruikt nu standaard een eigen zoekmachine in vijf landen. Het vervangt Google in de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk, Qwant in Frankrijk en DuckDuckGo in Duitsland

Brave Search zal de komende maanden naar meer landen komen als standaardzoekmachine in de browser. Bestaande gebruikers behouden hun zoekmachine-instellingen en kunnen handmatig Brave Search kiezen. In de vijf landen zal Brave Search verschijnen als de vooraf ingestelde zoekservice, te beginnen met versie 1.31 van Brave voor de desktop, 1.31 van de Android-app en 1.32 van de iOS-app. Ze verschenen woensdag.

Brave adverteert Brave Search als een op privacy en onafhankelijkheid gericht alternatief voor big tech . Op korte termijn zal Brave advertenties tonen in Brave Search om inkomsten te genereren. In de nabije toekomst moeten gebruikers ook een betaald Premium-abonnement kunnen kopen voor een advertentievrije zoekservice.

In juni bracht Brave zijn eigen zoekservice uit als openbare bèta, nadat het project lange tijd in gesloten bèta was. De zoekmachine heeft een eigen zoekindex, doet volgens het bedrijf niet aan tracking, er worden geen IP-adressen verzameld en er is transparantie over het achterliggende zoekalgoritme, aldus Brave. Websitebeheerders krijgen wel bepaalde inzichten in zoekverkeer via de Brave-zoekmachine, inclusief geanonimiseerde gegevens van opt-in gebruikers.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01