072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Bungie ondersteunt Destiny 2 niet op SteamOS en Proton en waarschuwt voor verboden

datum: 02-03-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Bungie heeft aangekondigd of Destiny 2 speelbaar zal zijn op het Steam Deck. Dat gaat voorlopig niet gebeuren en spelers die de game via omwegen op de handheld van Valve proberen te spelen, kunnen daarvoor worden verbannen.

Het Steam Deck is vorige week uitgebracht en ondersteunt al honderden games uit de Steam-bibliotheek. Voor een aantal games wordt nog aan ondersteuning gewerkt en voor een aantal games is het nog onduidelijk of er ondersteuning komt. Bungie heeft de ondersteuning voor Destiny 2 nu op haar website verduidelijkt: deze ondersteuning komt er voorlopig niet.

Alleen als Steam Deck-gebruikers Windows installeren, kunnen ze Destiny 2 opstarten, schrijft Bungie. Als spelers proberen de game via SteamOS te starten, worden ze teruggestuurd naar hun gamebibliotheek. Bungie voegt eraan toe dat als spelers Destiny 2 toch in SteamOS proberen te draaien, ze het risico lopen verbannen te worden.

Bungie is niet het enige gamebedrijf dat Steam Deck voorlopig niet ondersteunt. Epic Games heeft ook aangegeven dat het populaire Fortnite geen update zal krijgen om Steam Deck te ondersteunen.

Steam Deck is de handheld van Valve die eind vorige maand uitkwam. Tweakers hebben de handheld beoordeeld voordat deze werd uitgebracht. Valve wil dat zoveel mogelijk games op Steam op de handheld werken. De ProtonDB-website houdt bij welke games op het Steam Deck kunnen worden gespeeld .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01