072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Bungie onthult nieuwe Destiny 2-uitbreiding The Witch Queen

datum: 24-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Bungie heeft de volgende uitbreiding voor Destiny 2 aangekondigd. De nieuwe uitbreiding heet The Witch Queen en is de vierde uitbreiding voor de game. Volgens de uitgever komt de uitbreiding op 22 februari uit.

In The Witch Queen nemen Destiny 2-spelers het op tegen Savath√Ľn uit de Hive. In ieder geval voegt Bungie met de uitbreiding een nieuwe grote locatie toe aan de game: Savath√Ľn's Throneworld. The Witch Queen wordt op 22 februari uitgebracht op alle platforms waar Destiny 2 beschikbaar is.

De uitbreiding voegt ook het nieuwe wapentype Glaives toe en de game krijgt ook een nieuw crafting-systeem. Daarnaast kunnen spelers zoals gewoonlijk nieuwe kerkers verwachten.

Tot de release van The Witch Queen zullen spelers het moeten doen met de huidige uitbreiding Beyond Light. Deze uitbreiding krijgt dinsdag een nieuwe content update. De update voegt nieuwe activiteiten, buit en verhaal toe aan het spel. Ook komt de cross-play-functie nu definitief naar de game. Eerder dit jaar konden spelers van verschillende platformen nog even samen spelen, omdat Bungie per ongeluk crossplay had geactiveerd.

Bungie kondigde eerder aan dat het de Destiny-franchise de komende jaren zou ondersteunen en uitbreiden. In februari maakte de studio bekend een kantoor in Amsterdam te willen openen.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01