072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Bungie onthult nieuwe Destiny 2-uitbreiding The Witch Queen

datum: 24-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Bungie heeft de volgende uitbreiding voor Destiny 2 aangekondigd. De nieuwe uitbreiding heet The Witch Queen en is de vierde uitbreiding voor de game. Volgens de uitgever komt de uitbreiding op 22 februari uit.

In The Witch Queen nemen Destiny 2-spelers het op tegen Savathûn uit de Hive. In ieder geval voegt Bungie met de uitbreiding een nieuwe grote locatie toe aan de game: Savathûn's Throneworld. The Witch Queen wordt op 22 februari uitgebracht op alle platforms waar Destiny 2 beschikbaar is.

De uitbreiding voegt ook het nieuwe wapentype Glaives toe en de game krijgt ook een nieuw crafting-systeem. Daarnaast kunnen spelers zoals gewoonlijk nieuwe kerkers verwachten.

Tot de release van The Witch Queen zullen spelers het moeten doen met de huidige uitbreiding Beyond Light. Deze uitbreiding krijgt dinsdag een nieuwe content update. De update voegt nieuwe activiteiten, buit en verhaal toe aan het spel. Ook komt de cross-play-functie nu definitief naar de game. Eerder dit jaar konden spelers van verschillende platformen nog even samen spelen, omdat Bungie per ongeluk crossplay had geactiveerd.

Bungie kondigde eerder aan dat het de Destiny-franchise de komende jaren zou ondersteunen en uitbreiden. In februari maakte de studio bekend een kantoor in Amsterdam te willen openen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01