072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Call of Duty: Modern Warfare II multiplayer-bèta begint in september

datum: 08-08-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

De multiplayer-bèta voor Call of Duty: Modern Warfare II begint in september. Dit maakte ontwikkelaar Infinity Ward bekend op Twitter. PlayStation-gebruikers krijgen eerst toegang; andere platforms volgen een paar dagen later.

De eerste bèta vindt plaats op 16 en 17 september en zal beschikbaar zijn voor PlayStation-gebruikers die de game hebben gereserveerd, schrijft Infinity Ward . Een open bèta voor alle PlayStation-spelers vindt dan plaats tussen 18 en 20 september. Een vroege toegang bèta begint op 22 september op PlayStation, Xbox en pc. Die testversie is in eerste instantie alleen toegankelijk voor gamers die een pre-order hebben. De open bèta voor alle platforms vindt plaats tussen 24 en 26 september. Alle sessies beginnen om 19.00 uur Nederlandse tijd.

Call of Duty: Modern Warfare II is een vervolg op de Modern Warfare-reboot uit 2019, dus het is geen remake of remaster van de originele Call of Duty: Modern Warfare 2, die in 2009 uitkwam. De game wordt ontwikkeld door Infinity Ward en zal op 28 oktober worden uitgebracht . Eerder toonde de ontwikkelaar al gameplaybeelden van de singleplayer- campagne. Op 15 september, een dag voordat de eerste multiplayer-bèta begint, zal Infinity Ward livestreamen om details over de multiplayer-modus te delen. Modern Warfare II komt naar de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series-consoles en pc via Battle.net en Steam.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01