072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Call of Duty: Modern Warfare III verschijnt op 10 november

datum: 08-08-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Call of Duty: Modern Warfare III wordt dit jaar op 10 november uitgebracht, volgens een teaser-trailer. Het is voor het eerst dat er twee Modern Warfare-varianten van Call of Duty op rij worden uitgebracht.

De teaser onthult, zoals het een teaser betaamt, niet veel. Het gaat om korte stemfragmenten en gezichten die tussen de abstracte vormen verschijnen en snel weer verdwijnen. Die lijken erop te wijzen dat het spel een oude bekende antagonist heeft, iemand waarvan werd aangenomen dat hij dood was. De game moet niet worden verward met Call of Duty: Modern Warfare 3 uit 2011 .

Traditioneel hebben Call of Duty-games een modus voor één speler en een modus voor meerdere spelers. Bovendien introduceerde voorganger Modern Warfare II innovaties in de gratis te spelen spelmodus Warzone; het is niet duidelijk of MW III dat ook zal doen. Het is te verwachten dat in ieder geval het thema van de game terugkomt in Warzone.

De platformen waarop de game wordt uitgebracht, worden niet vermeld in de teaser. De vorige titel, Modern Warfare II, kwam uit op Windows, en de huidige en vorige generatie Xbox en PlayStation. Er moet echter een tijd komen om de vorige generatie consoles los te laten; Zo hebben de eigen gamestudio's van Microsoft onlangs hetzelfde gedaan . Misschien geldt hetzelfde voor de nieuwste Call of Duty-nakomelingen. Net als Modern Warfare II wordt deze game ontwikkeld door Sledgehammer Games, een van de studio's die CoD-games maken.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01