072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Call of Duty: Vanguard-promotiemateriaal verschijnt online

datum: 12-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Promotiemateriaal voor de onaangekondigde Call of Duty: Vanguard is online verschenen. De beelden zijn gevonden door dataminers in de bestanden van Call of Duty: Warzone. Aan de beelden te zien, keert Call of Duty opnieuw terug naar de Tweede Wereldoorlog.

Het promotiemateriaal is online gezet door twitteraar Cheeseburger Boys en circuleert nu ook op Reddit . Verschillende berichten met de afbeeldingen zijn al offline gehaald door Twitter nadat Activision Blizzard een klacht zou hebben ingediend.

De afbeelding ondersteunt de eerderegeruchten over een nieuwe Call of Duty over de Tweede Wereldoorlog. Hoewel de titel van het spel niet direct verwijst naar de Tweede Wereldoorlog, toont de afbeelding duidelijk wapens en uitrusting uit die periode. De nieuwe Call of Duty wordt naar verwachting later dit jaar aangekondigd.

Dataminers ontdekten het materiaal in de Call of Duty: Warzone-bestanden. Dit zou kunnen betekenen dat Call of Duty: Vanguard ook deel gaat uitmaken van de battleroyale-game, net als de laatste titel in de serie: Call of Duty: Black Ops Cold War.

Call of Duty: Vanguard zou de vijfde game zijn in de serie die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. De eerste Call of Duty-titel uit 2003 was ook een shooter uit de Tweede Wereldoorlog. Pas in het vierde deel maakte de serie de overstap naar een moderner tijdperk. De laatste Call of Duty-game die de Tweede Wereldoorlog speelde, was Call of Duty: WWII uit 2017.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01