072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Call of Duty: Vanguard-promotiemateriaal verschijnt online

datum: 12-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Promotiemateriaal voor de onaangekondigde Call of Duty: Vanguard is online verschenen. De beelden zijn gevonden door dataminers in de bestanden van Call of Duty: Warzone. Aan de beelden te zien, keert Call of Duty opnieuw terug naar de Tweede Wereldoorlog.

Het promotiemateriaal is online gezet door twitteraar Cheeseburger Boys en circuleert nu ook op Reddit . Verschillende berichten met de afbeeldingen zijn al offline gehaald door Twitter nadat Activision Blizzard een klacht zou hebben ingediend.

De afbeelding ondersteunt de eerderegeruchten over een nieuwe Call of Duty over de Tweede Wereldoorlog. Hoewel de titel van het spel niet direct verwijst naar de Tweede Wereldoorlog, toont de afbeelding duidelijk wapens en uitrusting uit die periode. De nieuwe Call of Duty wordt naar verwachting later dit jaar aangekondigd.

Dataminers ontdekten het materiaal in de Call of Duty: Warzone-bestanden. Dit zou kunnen betekenen dat Call of Duty: Vanguard ook deel gaat uitmaken van de battleroyale-game, net als de laatste titel in de serie: Call of Duty: Black Ops Cold War.

Call of Duty: Vanguard zou de vijfde game zijn in de serie die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. De eerste Call of Duty-titel uit 2003 was ook een shooter uit de Tweede Wereldoorlog. Pas in het vierde deel maakte de serie de overstap naar een moderner tijdperk. De laatste Call of Duty-game die de Tweede Wereldoorlog speelde, was Call of Duty: WWII uit 2017.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01