072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Call of Duty Warzone 2.0 krijgt klassementsmodus; Modern Warfare II krijgt Gun Fight

datum: 15-02-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Call of Duty Warzone 2.0 krijgt in een toekomstige update de spelmodi Geclassificeerd en Plunder. Activision bevestigt dit in een blogpost. Bovendien keert de 2v2 Gun Fight-modus op een later tijdstip ook terug naar de multiplayer van Modern Warfare II.

Infinity Ward is begonnen aan seizoen 3 en verder van Modern Warfare II en Warzone 2.0. Dat schrijft Activision woensdag in een blogpost na de release van seizoen 2. Het bedrijf bevestigt dat Warzone 2.0 in een toekomstig seizoen een klassementsmodus zal krijgen. Modern Warfare II heeft onlangs een klassementsmodus gekregen, hoewel deze bij de release niet aanwezig was. Het bedrijf zegt dat het in een toekomstige update ook een Plunder-modus zal toevoegen aan Warzone 2.0. Die modus, waarin spelers zoveel mogelijk geld en buit moeten verzamelen, was al speelbaar in de originele versie van Warzone.

Activision bevestigt ook dat Modern Warfare II weer een Gun Fight-modus zal hebben. Die spelmodus werd geïntroduceerd tijdens de herstart van Modern Warfare in 2019. In die modus strijden twee teams van elk twee spelers tegen elkaar in een kleine, meestal symmetrische arena. De spelmodus is ook toegevoegd aan Call of Duty Mobile en Black Ops Cold War, maar ontbrak in Modern Warfare II. Actvision zegt niet precies wanneer Gun Fight zou moeten verschijnen. Daarna zegt het bedrijf dat het elk seizoen nieuwe kaarten voor de modus zal introduceren.

De game krijgt halverwege dit seizoen een Season 2 Reloaded-update. Volgens de ontwikkelaar wordt onder meer een nieuw 6v6-speelveld toegevoegd aan de multiplayer van Modern Warfare II. Activision deelt daar een beeld van. Daaruit blijkt dat het speelveld zich in een wellnessresort bevindt, maar verder vermeldt het bedrijf geen details over de kaart.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01