072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Call of Duty: Warzone krijgt een nieuwe naam en blijft content-updates ontvangen

datum: 09-09-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Call of Duty: Warzone krijgt naar verluidt nog steeds nieuwe content na de release van Warzone 2.0. Ook de originele free-to-play battle royale game van Activision zou een nieuwe naam krijgen, namelijk 'Warzone Caldera'.

Vanaf 28 november zou Warzone worden omgedoopt tot Warzone Caldera, aldus gamejournalist en leaker Tom Henderson . Vermoedelijk is dit ook de datum waarop Warzone 2.0 uitkomt. Tot nu toe heeft Activision alleen aangekondigd dat de aankomende Battle Royale-game ergens na Call of Duty: Modern Warfare II zou worden uitgebracht, ergens na de release van 28 oktober. Het is niet bekend of Warzone 2.0 uiteindelijk simpelweg 'Warzone' zal heten vanwege de naamsverandering ten opzichte van het origineel.

De nieuwe titel verwijst naar de gelijknamige battle royale-map die eind 2021 werd geïntroduceerd in samenhang met de release van Call of Duty: Vanguard. Dit werd de vervanging voor de originele kaart, Verdansk. Overigens lijkt de eerste Warzone-map een comeback te maken in Warzone Mobile, zo blijkt uit een nieuwe teaser voor de game .

Henderson schrijft ook: "Het lijkt erop dat de originele Warzone updates en DLC zal blijven ontvangen." Als dit waar is, worden er updates uitgebracht voor zowel het origineel als het vervolg, en kunnen spelers zelfs nieuwe content kopen voor de eerste Warzone. Tot nu toe was het duidelijk dat de originele game "zal blijven bestaan als een op zichzelf staande game, inclusief de voortgang van spelers en [in-game items]". Games kunnen hun statistieken en items niet meenemen naar het vervolg omdat er een nieuw voortgangssysteem wordt geïntroduceerd.

In ieder geval staan er dit jaar verbeteringen aan bestaande systemen gepland voor Call of Duty: Warzone , maakte Infinity Ward eerder bekend . De ontwikkelaar noemde de game "beschamend" en gaf toe dat hij de game "verpest" had.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01