072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Capcom onderzoekt Resident Evil Village pc-versie prestaties door DRM - Update

datum: 15-07-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Capcom zegt dat het momenteel onderzoek doet naar de gemelde pc-prestatieproblemen van Resident Evil Village. Digital Foundry bevestigt eerdere berichten dat een illegale versie zonder Capcom's digitale rechtenbeheer geen haperingen zal hebben.

In een korte update citeert PC Gamer een woordvoerder van Capcom die zegt dat het gamebedrijf de rapporten onderzoekt. Verdere details hierover zijn nog niet bekend. Zo blijft het onduidelijk wat Capcom in de officiƫle versie van Resident Evil Village gaat doen aan het probleem van haperingen en haperingen en wanneer het bedrijf met een oplossing voor die problemen komt.

Enkele dagen geleden waren er gemengde berichten van pc-gamers over de prestaties van Resident Evil Village. Sommige waren onaangetast, terwijl anderen regelmatig stotteren en inzakkende framerates . Dit zou gebeuren tijdens films, in het marktgedeelte van het dorp, maar ook tijdens baasgevechten als er bijvoorbeeld veel vliegen in beeld komen.

Empress, een speler die bekend staat om het verwijderen van DRM uit games, heeft een gekraakte versie van Resident Evil Village online gezet. Ze schrijft de prestatieproblemen toe aan de DRM die door Capcom is ingezet, met name Denuvo V11 en Capcom's anti-tamper V3, schreef Dark Side of Gaming eerder . Volgens haar zijn alle haperingen in haar versie verdwenen, omdat de DRM is gepatcht. Digital Foundry bevestigt dat de gekraakte versie de problemen grotendeels oplost.

Update, 15:16 : Capcom heeft Eurogamer nu laten weten dat er een patch in de maak is om de prestatieproblemen van de pc aan te pakken. Deze patch zou binnenkort beschikbaar moeten zijn. Capcom geeft nog geen details.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01