072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

CD Projekt kondigt nieuwe Witcher Games, Cyberpunk 2077-vervolg en nieuwe IP aan

datum: 04-10-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

CD Projekt maakt zijn plannen voor de komende jaren bekend en kondigt verschillende nieuwe games aan in het Witcher-universum. Daarnaast komt er een vervolg op Cyberpunk 2077 en werkt het gamebedrijf aan een nieuw IP onder de naam Hadar.

In een update blikt CD Projekt vooruit op waar het bedrijf de komende jaren aan werkt. De Poolse uitgever werkt aan drie verschillende Witcher-projecten. Het eerste project is Project Sirius, een multiplayer-game binnen het Witcher-universum. Dit spel wordt ontwikkeld door een nieuwe studio van CD Projekt in de Verenigde Staten. De studio wordt gevestigd in de stad Boston en vormt samen met de bestaande studio in Vancouver CD Projekt Red North America.

Er wordt ook gewerkt aan een direct vervolg op The Witcher 3: Wild Hunt. Deze game wordt het eerste deel van een nieuwe trilogie. De werktitel van dit spel is project Polaris. Ten slotte krijgt het Witcher-universum een volledig nieuwe game, die wordt ontwikkeld onder het codenaamproject Canis Majoris. Deze game zou een nieuwe open-wereld-RPG moeten zijn, los van de bestaande Witcher-games. CD Projekt geeft op dit moment geen verdere details over de games vrij.

Dat geldt ook voor een nieuwe game in het Cyberpunk 2077-universum. Dit spel is in ontwikkeling onder de naam project Orion. Deze game wordt ontwikkeld naast de nieuwe uitbreiding die volgend jaar wordt uitgebracht voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. CD Projekt zegt ook te kijken naar meer alternatieve projecten zoals Cyberpunk 2077 Edge Runners die onlangs op Netflix verschenen.

Dan is er nog een nieuwe IP die wordt ontwikkeld onder de naam project Hadar. Deze game is sinds 2021 in ontwikkeling, maar CD Projekt is nog niet klaar om details over deze game te delen. Ook is niet bekendgemaakt wanneer de titel moet worden uitgebracht.

CD Projekt kondigde vorig jaar aan te gaan herstructureren om meerdere AAA-games tegelijk te kunnen ontwikkelen . Daarnaast beloofde het bedrijf om beter voor zijn werknemers te zorgen na veel kritiek op de krapte die nodig was om Cyberpunk 2077 te ontwikkelen, waardoor werknemers veel overuren moesten maken. Eerder kwam het bedrijf zijn belofte om crunch te voorkomen niet na .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01