072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

CD Projekt Red: The Witcher 3 Next-Gen Upgrade komt dit najaar uit

datum: 19-05-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

De nex-gen upgrade van The Witcher 3 wordt uitgebracht in Q4 2022. Dat is de mening van CD Projekt Red. De update moest vorig jaar eerst uitkomen, werd toen uitgesteld naar het tweede kwartaal van 2022, waarna opnieuw uitstel volgde. Een exacte datum werd niet gecommuniceerd.

CD Projekt Red doet de aankondiging op Twitter ter gelegenheid van de zevende verjaardag van The Witcher 3: Wild Hunt, die op 19 mei 2015 werd uitgebracht. Er worden geen ontwikkelingsdetails bekendgemaakt, maar uit verklaringen van april blijkt dat CD Projekt Red's in-house development team is druk bezig geweest met de next-gen upgrade. Het project werd vervolgens weer uitgesteld om te beoordelen hoeveel werk er nog op tafel lag. De ontwikkelaar maakte destijds geen nieuwe releasedatum bekend.

De next-gen upgrade van The Witcher 3 voegt ray tracing en andere visuele upgrades toe aan de game. De game verscheen oorspronkelijk op de PlayStation 4 en Xbox One en werd goed ontvangen. Tweakers beoordeelden de game en gaven The Witcher 3 een hoge score. CD Projekt Red werkt niet alleen aan de next-gen upgrade van The Witcher 3. De Poolse game-ontwikkelaar werkt ook aan een geheel nieuwe game in de The Witcher-franchise . Hiervoor zal CD Projekt Red de Unreal Engine 5 gebruiken. Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt voor deze game.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01