072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

CD Projekt Red toont eerste beelden next-gen versie The Witcher 3: Wild Hunt

datum: 23-11-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

CD Projekt Red heeft de eerste gameplay-beelden van 'The Witcher 3: Wild Hunt' gedeeld. Naast grafische verbeteringen bevat deze next-gen upgrade ook een nieuwe side quest geïnspireerd op de Netflix-serie The Witcher, cross-progression en twee grafische modi.

De next-gen upgrade van The Witcher 3: Wild Hunt is meerdere keren aangekondigd, maar vandaag heeft CD Projekt Red op Twitch meer details en afbeeldingen onthuld. Het was al bekend dat de game zowel technische als visuele verbeteringen zou krijgen, maar nu blijkt dat de game ook op de next-gen consoles twee verschillende grafische modi zal bevatten. Via een eerste modus kan de game gespeeld worden met raytracing en een framerate van 30fps. Via een tweede modus kan de game op 60 fps gespeeld worden zonder raytracing. De twee modi zullen ook beschikbaar zijn op Xbox Series S-consoles. Voor de pc-versie heeft CD Projekt Red ook een nieuwe ultra-modus toegevoegd voor de grafische instellingen.

The Witcher 3: Wild Hunt next-gen upgrade bevat ook een nieuwe side quest geïnspireerd op de Netflix-serie The Witcher. Eerder was al aangekondigd dat items gebaseerd op deze Netflix-serie aan de game zouden worden toegevoegd, waaronder wapens en een alternatieve verschijning voor Geralt. Het personage van Dandelion kan er ook anders uitzien in de next-gen upgrade van de game die verwijst naar Jaskier, een personage uit de Netflix-serie.

CD Projekt Red heeft cross-progression-ondersteuning aan het spel toegevoegd. Dit maakt het mogelijk om voortgang in het spel over verschillende platforms over te dragen. De Poolse game-ontwikkelaar heeft ook gewerkt aan een nieuwe cameramodus die de game meer filmisch moet laten aanvoelen en introduceert ook een fotomodus om foto's te maken tijdens het spel. CD Projekt Red heeft ook aanpassingen gedaan aan de besturing en de kaart. Bij die laatste zijn filters ingebouwd zodat spelers makkelijker het overzicht kunnen houden. De PS5-versie van de next-gen-upgrade biedt ook ondersteuning voor de haptische feedback en adaptieve triggers van de DualSense- controller.

CD Projekt RED kondigde eerder deze maand aan dat de next-gen upgrade van The Witcher 3: Wild Hunt op 14 december wordt uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series-consoles en pc. De upgrade naar de next-gen versie van de game zal vanaf die datum gratis beschikbaar zijn voor "iedereen die de game bezit", aldus de ontwikkelaar. Er zijn naar verluidt "talloze toevoegingen en verbeteringen" gepland voor de PS4-, Xbox One- en Nintendo Switch-versies van de game.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01