072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

CD Projekt Red voegt in april path tracing toe aan PC Cyberpunk 2077

datum: 23-03-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

CD Projekt RED brengt een update uit die path tracing toevoegt aan de pc-versie van Cyberpunk 2077. De update is volgende maand gratis beschikbaar voor de game. Path tracing is een geavanceerde vorm van ray tracing voor het simuleren van realistische verlichting.

Cyberpunk 2077 update 1.62 voegt path tracing toe via een nieuwe RT Overdrive-modus. Dat schrijft Nvidia , met wie CD Projekt RED de path tracing-update heeft ontwikkeld. Met path tracing worden "vrijwel alle lichtbronnen" in de game gerenderd met ray tracing, inclusief neonreclames, billboards, straatlantaarns en televisies uit de gamewereld. Deze lichtbronnen moeten allemaal realistische zachte schaduwen werpen in de spelwereld. Licht wordt ook meerdere keren gereflecteerd voor realistische indirecte verlichting en occlusie . Ray-traced reflecties worden ook weergegeven met volledige resolutie in de RT Overdrive-modus.

Cyberpunk 2077 krijgt ook ondersteuning voor Shader Execution Ordering op Nvidia's RTX 40 GPU's. Deze functie moet shading in de GPU-pijplijn versnellen door workloads in realtime opnieuw in te plannen om ze zo efficiënt mogelijk uit te voeren. DLSS 3-ondersteuning met Frame Generation zou ook moeten helpen bij het volgen van paden bij afspeelbare framesnelheden.

Nvidia toonde eerder al enkele beelden van de RT Overdrive-modus van Cyberpunk 2077, draaiend op een RTX 40 GPU in combinatie met DLSS Frame Generation. Het bedrijf gaf destijds niet aan wanneer die functie precies in de game zou verschijnen. Nu is de releasedatum bekend.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01