072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Chrome op Android-test toont alternatieve Google-zoekresultaten bovenaan de pagina

datum: 10-07-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Google test het tonen van zoekresultaten bovenaan Chrome-pagina's op Android. Dit betekent dat zoekresultaten zichtbaar blijven nadat gebruikers de resultatenpagina hebben verlaten. Het is niet bekend wanneer de functie voor alle gebruikers beschikbaar zal zijn.

Google is onlangs begonnen met het testen van deze functie, merkte 9To5Google ook op. Een vlag voor de nieuwe functie is verschenen in de meest recente Google Chrome-build voor Android. De functie werkt alleen met de zoekmachine van Google.

De functie toont alternatieve zoekresultaten van Google bovenaan de pagina. De functie voegt hiervoor een extra balk toe, direct onder de adresbalk. In deze balk vinden gebruikers een scrollbare lijst met dergelijke resultaten. Dit maakt het voor Chrome-gebruikers gemakkelijker om verschillende zoekresultaten te bekijken zonder terug te hoeven navigeren naar Google zelf. De balk is verborgen wanneer gebruikers naar beneden scrollen. Als gebruikers op een andere link binnen een geselecteerde pagina klikken, verdwijnt de balk volledig.

Android-gebruikers kunnen de functie testen door naar chrome://flags te gaan, te zoeken naar 'Continuous Search Navigation' en deze functie vervolgens in te schakelen. Tweakers kon deze functie testen in versie 91.0.4472.120 van de mobiele webbrowser. De Chrome-functie is nog niet beschikbaar op andere platforms.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01