072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Chrome OS krijgt elke zes maanden een lts-versie met stabiele releases

datum: 17-11-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Google lanceert in maart 2022 een langdurig ondersteuningskanaal voor Chrome OS. De lts-versie wordt elke zes maanden geüpdatet en is bedoeld voor organisaties die de voorkeur geven aan een langere updatecyclus dan de standaard vier weken.

Chrome OS-apparaten kunnen vanaf maart 2022 versie 96 van het besturingssysteem gebruiken in een kanaal voor langdurige ondersteuning . Die systemen gaan dan in september 2022 over naar versie 102 van Chrome OS. In de tussentijd ontvangen ze nog steeds beveiligingsupdates , maar geen nieuwe functies. Voorafgaand aan het uitbrengen van de LTS-release kunnen beheerders apparaten die al op de lange termijn worden ondersteund, kandidaat- kanaal, die ze al over de volgende functies kunnen beschikken .

De optie wordt de komende dagen zichtbaar in de Google Beheerdersconsole voor het beheren van Chrome OS-apparaten. Met de lts-versie richt Google zich op het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorg. Een deel van die organisaties heeft aangegeven de voorkeur te geven aan een langere updatecyclus, aldus Google.

Google brengt de standaard updatecyclus van versie 96 van Chrome OS terug van zes naar vier weken , zodat gebruikers sneller kunnen overschakelen naar nieuwe versies. Beheerders hadden al de mogelijkheid om versies vast te zetten als ze aarzelden over nieuwe releases, maar dan krijgt Chrome OS ook geen beveiligingsupdates.

Google voegt ook de optie om Enterprise Management aan pin bepaalde versies van extensies en apps om te voorkomen dat het bijwerken. Ten slotte kunnen beheerders een minimale OS-versie instellen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01