072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Civilization VI krijgt Leader Pass met twaalf nieuwe leiders

datum: 16-11-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Firaxis heeft een Leader Pass voor Civilization VI aangekondigd. De Pass bestaat uit zes DLC-packs met in totaal achttien nieuwe leidersselecties, waarvan twaalf nieuwe leiders. Het eerste pakket komt uit op 21 november, het laatste in maart 2023.

De pakketten bevatten alleen leiders voor bestaande beschavingen; dus de dlc voegt geen nieuwe beschavingen toe. Van de achttien leidersselecties zijn er zes alternatieven van bestaande leiders. Het derde pakket bevat bijvoorbeeld een alternatieve versie van Qin Shi Huang, een van de leiders van de Chinese beschaving.

Elk pakket bestaat uit drie leiders. Die leiders voegen nieuwe vaardigheden toe aan het spel. Sommige bestaande Civ VI-leiders bevatten ook unieke eenheden en gebouwen. Het is niet duidelijk of dit ook het geval zal zijn bij de Leader Pass-leiders. De Leader Pass is beschikbaar voor Windows, MacOS en iOS en is gratis voor eigenaren van Civilization VI Anthology. Het is niet bekend hoeveel de pas gaat kosten buiten deze Anthology-versie. Bepaalde leiders werken alleen als bepaalde DLC is gekocht, aangezien sommige leiders zijn gekoppeld aan beschavingen uit DLC.

Civilization VI werd uitgebracht in 2016 en ontving voor het laatst DLC in januari 2021, met het laatste pakket van de New Frontier Pass . Eerder verschenen de grote uitbreidingen Rise and Fall en Gathering Storm.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01