072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Clubhouse verlaat de bètafase en wordt voor iedereen beschikbaar

datum: 21-07-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Audiochat-app Clubhouse is niet langer alleen op uitnodiging beschikbaar. Hierdoor kan iedereen de Clubhouse-app voor iOS en Android downloaden en een nieuw account aanmaken. Gebruikers die op de wachtlijst staan, krijgen geleidelijk ook toegang tot het audiochatplatform.

Clubhuis-oprichters Paul Davidson en Rohan Seth maakten in een blogpost bekend dat de chat-app maandag de bètafase verliet. Hiermee heeft het bedrijf het wachtlijstsysteem verwijderd, zodat iedereen een nieuw account kan aanmaken. Gebruikers die op de wachtlijst staan, worden stapsgewijs toegevoegd aan de app.

Een woordvoerder van Clubhouse zegt tegen The Verge dat miljoenen mensen op de wachtlijst niet direct worden toegevoegd aan het platform, maar dat gebruikers zich ook handmatig opnieuw kunnen inschrijven via de app. Het bedrijf laat ook een nieuw logo zien in de vorm van een soort wuivende emoji. Het app-icoon verandert ook in een foto van Justin "Meezy" Williams, de manager van rapper 21 Savage. Het bedrijf zegt elke één tot twee weken een nieuwe update uit te brengen.

Clubhouse kwam vorig jaar uit voor iOS en werd erg populair. Met de app kunnen gebruikers chatrooms maken waarin de hosts met elkaar kunnen praten. Andere gebruikers kunnen deze gebieden ook betreden indien toegestaan, maar kunnen alleen naar het gesprek luisteren. Ondertussen heeft de app concurrentie van verschillende bedrijven, die de functionaliteit van Clubhouse in hun respectievelijke platforms hebben geïntegreerd. Zo introduceerde Twitter eerder dit jaar Spaces , introduceerden Facebook en Discord Clubhouse-achtige functies en introduceerde Spotify zijn Greenhouse audiochat-app .

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01