072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Coöpgame Redfall van de maker van Dishonored is op 2 mei verkrijgbaar voor Xbox en pc

datum: 25-01-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Arkane Studios heeft de releasedatum van Redfall aangekondigd tijdens de Xbox Developer_Direct-presentatie. De coöp-shooter voor maximaal vier spelers wordt op 2 mei uitgebracht voor pc's en de Xbox Series X en S.

Arkane laat tien minuten aan nieuwe gameplaybeelden van Redfall zien tijdens de livestream van Developer_Direct. Zo laat de maker van Dishonored een verhaalmissie zien waarin spelers een lamp moeten verzamelen om een vuurtoren opnieuw op te starten. Dit omvat details over de soorten vampiers in het spel, waaronder een 'lijkwade' die de omgeving in duisternis kan hullen.

De beelden tonen ook vampiernesten die volgens de ontwikkelaar veranderen elke keer dat ze worden betreden, en een zijmissie waarin spelers een brouwerij moeten bevrijden die is overgenomen door sekteleden die bewoners willen opofferen aan de vampiers in het dorp Redfall. Volgens Arkane kunnen spelers in de game verschillende speelstijlen kiezen, net als eerdere titels Dishonored en Deathloop.

Arkane kondigde Redfall aan tijdens E3 in 2021. In de game zijn spelers gestrand in het eilanddorpje Redfall in de Amerikaanse staat Massachusetts. Het dorp is aangevallen door vampiers, waarna ze het eiland hebben afgesloten en alle zonlicht hebben geblokkeerd. De game zal vier personages hebben, elk met verschillende kenmerken. Het spel kan gespeeld worden met maximaal vier spelers. Het is ook mogelijk om de game alleen te spelen, bevestigde Arkane eerder. De openwereldgame stond in eerste instantie gepland voor de zomer van vorig jaar, maar werd uitgesteld naar dit jaar.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01