072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

CoD: Warzone Banned-spelers doen niet mee aan Multiplayer CoD: Vanguard

datum: 19-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Het lijkt erop dat spelers die zijn uitgesloten van de gratis te spelen Battle Royale-game Call of Duty: Warzone, ook geen toegang hebben tot de multiplayer van de aankomende titel Call of Duty: Vanguard. Cheaters melden dat ze vanwege een verbod niet in de multiplayer-bèta kunnen komen.

Verslagen hiervan verschijnen op forums en Discord-servers die gewijd zijn aan valsspelen in de populaire fps-spellen. Eurogamer verzamelde onder meer . De multiplayer-bèta van Call of Duty: Vanguard vindt rond dit weekend plaats, dus bekende valsspelers kunnen niet deelnemen. Hoewel het niet ondenkbaar is dat een verbod wordt overgedragen naar de volgende game in een serie, lijkt het niet iets dat vaak voorkomt.

Naast accountgebaseerde bans delen de ontwikkelaars en uitgever achter de gameserie ook hardwarebans uit . Dat betekent dat een specifieke verzameling pc-componenten en hun serienummers worden verbannen, waardoor het maken van een nieuw Warzone-account zinloos wordt. Dit kan worden omzeild met software die de hardware-id's spoofs, of door het vervangen van onderdelen.

Als inderdaad alle Warzone-bans zijn opgenomen in de Vanguard-multiplayer, dan zullen het meer dan 575.000 bans zijn . Uitgever Activision maakte dat aantal in augustus bekend. CoD-spelers op consoles schakelen soms crossplay met pc uit om cheaters te voorkomen.

Call of Duty: Vanguard komt op 5 november uit voor Windows, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X en S. Tweakers heeft twee previews van de game uitgebracht: een die de game in zijn geheel bekijkt en een die neemt de multiplayer- invoer onder de loep. De game speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01