072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu met gratis Windows 11

Code in Rockstar Games Launcher hint naar remasters van GTA III, VC en SA

datum: 06-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Verschillende gebruikers zeggen dat ze aanwijzingen hebben gevonden in de Rockstar Games Launcher-code voor Definitive Editions van Grand Theft Auto III, Vice City en San Andreas. Er gaan al langer geruchten dat Rockstar aan dergelijke remasters werkt.

Twitter-gebruiker @videotech_ zegt aanwijzingen te hebben gevonden in de code van de Rockstar Games Launcher die wijzen op de komst van een geremasterde Grand Theft Auto-trilogie. Volgens deze gebruiker is er sinds begin september ruimte gemaakt voor de komst van nieuwe versies van GTA III, Vice City en San Andreas.

Daarnaast zijn prestaties en logo's van de drie remasters ook terug te vinden in de back-end van de Launcher. De prestaties van de onaangekondigde trilogie zijn gepost door GTA Forums-gebruiker alloc8or . De meeste prestaties zouden hetzelfde zijn als eerdere releases van de games, maar een paar zijn aangepast. Niet lang daarna meldde gebruiker Razed dat hij de game-logo's in de Launcher had gevonden. Volgens deze logo's krijgt elk spel de ondertitel 'The Definitive Edition'.

Eerder werd al ontdekt dat de trilogie een leeftijdsclassificatie heeft gekregen in Korea. Kotaku meldt ook uit betrouwbare bronnen te hebben vernomen dat de gamesbundel er inderdaad aan komt. Volgens die site moet de game uitkomen voor de PlayStation 4 en 5, Xbox One, Xbox Series S/X, pc, Google Stadia, Switch en voor smartphones.

Rockstar heeft nog niets vrijgegeven over het bestaan van deze trilogie, maar moederbedrijf Take-Two gaf een tijdje geleden aan bezig te zijn met 'drie remasters van eerder uitgebrachte titels'. Het bedrijf werkt ook aan een verbeterde versie van GTA V, die in 2022 moet verschijnen voor de PlayStation 5 en Xbox Series S en X.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01