072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Comcast en ViacomCBS brengen streamingdienst SkyShowtime in 2022 naar Nederland

datum: 18-08-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Streamingdienst SkyShowtime komt in 2022 naar meer dan twintig Europese landen, waaronder Nederland. Deze dienst ontvangt films en tv-series van bedrijven als Nickelodeon, Paramount Pictures en Universal Pictures. Een prijs is nog niet bekend gemaakt.

Streamingdienst SkyShowtime en Peacock Showtime, Paramount+ Originals, Peacock en Sky Studios series en films zijn ook te zien op SkyShowtime, Comcast en ViacomCBS report . Na release zal er meer dan 10.000 uur aan video's op de service staan, beloven de bedrijven. Dit omvat nieuwe films en tv-series die niet op andere platforms te zien zijn.

Het aanbod wordt elke maand aangevuld. Daarnaast zullen er op de dienst oude films en series te zien zijn. Het gaat volgens de bedrijven om allerlei genres voor verschillende leeftijdsgroepen, zoals drama's, kinderfilms, documentaires en 'lokale programma's'.

SkyShowtime zal het platform van Peacock gebruiken; Peacock is een streamingdienst van Comcast die vorig jaar juli werd gelanceerd. Deze dienst is nu beschikbaar in de Verenigde Staten en zou later dit jaar beschikbaar moeten zijn in onder meer Duitsland, Italiƫ en het Verenigd Koninkrijk.

Comcast en ViacomCBS bundelen hun krachten voor SkyShowtime en worden gezamenlijk eigenaar van de dienst. Het is niet precies bekend wanneer de dienst naar Nederland komt; de bedrijven zeggen dat dit afhankelijk is van de goedkeuring van de overheid. Het is niet duidelijk of en wanneer de dienst naar Belgiƫ komt.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01