072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Company of Heroes 3 krijgt deze week een openbare multiplayer-test

datum: 29-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Strategiespel Company of Heroes 3 krijgt vanaf dinsdag een openbare 'multiplayer pre-alpha'-test. Deze testversie is voor iedereen gratis beschikbaar. De test omvat ook verschillende spelmodi en speelvelden. De game wordt volgend jaar officieel uitgebracht voor pc's.

De multiplayer-test is vanaf maandag te downloaden, en daadwerkelijk te spelen vanaf dinsdag 18.00 uur Nederlandse tijd. De testversie zou meer dan een week live moeten zijn, tot donderdag 7 december om 5 uur 's ochtends. De multiplayer pre-alpha zal beschikbaar zijn via Steam, hoewel gebruikers zich ervoor moeten registreren op de Company of Heroes-website .

Tijdens de test kunnen spelers Company of Heroes 3 uitproberen op vier Italiaanse speelvelden. De testversie zal ook beschikbaar zijn met 'verschillende spelmodi'. Gamers kunnen individueel of samen tegen computergestuurde vijanden spelen. De testversie zal ook een Skirmish vs AI en een competitieve pvp-modus hebben, schrijft Eurogamer . De testversie zal twee facties hebben; de Verenigde Staten en Duitsland.

Ontwikkelaar Relic Entertainment heeft Company of Heroes 3 in juli aangekondigd . Het spel speelt zich opnieuw af tijdens de Tweede Wereldoorlog in het bezette Italië. Het spel begint tijdens de geallieerde invasie in 1943. Het strategiespel zal naast de multiplayer een campagne voor één speler hebben. De game staat gepland voor volgend jaar en zal beschikbaar zijn op Steam. Tweakers publiceerde eerder al een preview van de game .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01