072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Consoleversie Elite Dangerous: Odyssey is vertraagd om pc-versie te repareren

datum: 13-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Frontier stelt de release van de grote Elite Dangerous: Odyssey-uitbreiding voor consoles voor onbepaalde tijd uit. De ontwikkelaar doet dat om tijd vrij te maken om de problemen met de pc-versie op te lossen. De uitbreiding voor de pc kwam in mei uit.

Met de Odyssey-uitbreiding heeft Frontier verschillende nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan ruimtesimulator Elite Dangerous. Spelers kunnen nu ook landen op planeten en deze te voet verkennen. Ondanks een alfaperiode van een maand waren er veel problemen bij de release. Spelers hebben te maken met serverstoringen, prestatieproblemen, verschillende bugs en ook de interface wordt veel bekritiseerd.

Sinds de release van de Odyssey-update heeft Frontier al verschillende patches voor de pc-versie uitgebracht, maar tot groot ongenoegen van spelers zijn nog niet alle problemen opgelost. Frontier schrijft op zijn forum dat het de frustratie van veel spelers begrijpt en begrijpt: "De community heeft gesproken, we hebben de feedback gehoord en zullen ernaar handelen".

Omdat de ontwikkelaar de laatste tijd bezig is met bugfixes in de pc-versie van Odyssey, ligt het werk aan de consoleversie stil. Frontier zegt nu dat de pc-versie prioriteit krijgt en dat het werk aan de consoleversie niet wordt hervat totdat de problemen met de pc-versie zijn opgelost. Wanneer dat zal zijn, is nog niet bekend. De consoleversie van Odyssey is daarom voor onbepaalde tijd uitgesteld. Volgens een eerdere planning had het dit najaar moeten uitkomen.

In de komende maanden zegt Frontier dat er meer updates voor de pc-versie zullen zijn, die bugs moeten oplossen en de prestaties moeten verbeteren. Frontier zegt ook te werken aan nieuwe functies en verbeteringen voor de game. De studio zal spelers maandelijks informeren over de ontwikkelingen.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01